Novo leto, nov Boreo

Ne, saj ni. Boreo je imel zadnjih letih res dovolj sprememb, tako da se z novim letom ne spreminjamo. Še vedno smo stari mi in s pozitivnim odnosom (ups, pozitiva je v teh časih še dovoljena?) in sodelovanjem izboljšujemo pogoje za delovanje NVO. Tudi v letošnjem letu bomo organizirali kar nekaj izobraževanj, na voljo smo za svetovanja in mentoriranja, še več pa bomo sodelovali z Občinami v regiji. Skupaj z ostalimi stičišči pripravljamo tudi nekaj večjih akcij, tako da kljub razmeram, ki nam otežkočajo delo, vztrajamo in delamo na polno. Če imate kakšne želje glede izobraževanj, bi radi prišli osebno na svetovanje ali se z nami slišali/videli prek drugih kanalov, se le oglasite (info@boreo.si).
Drug teden pa bo naša pisarna žal samevala. Je že tak čas, da sva kar dve »Boreovki« pristali v karanteni. Kar seveda ne pomeni, da bo tudi Boreo počival. Čeprav marsikdo (tudi midve sva taki) lažje in raje dela v pisarni, se je včasih treba spopasti tudi z delom od doma. Drug teden torej delo v trenirki in z mački na tipkovnici, potem pa se spet vrnemo v pisarno.
Nekaj Občin je že objavilo razpise, tako da spremljajte našo spletno in Facebook stran, kjer objavljamo nove razpise in tudi druge novice. Doma nas koneckoncev lahko prešine še marsikatera ideja, kako izboljšati, olajšati ali popestriti delo nevladnih organizacij.

Spremljajte nas na Facebooku!

NVO Dogodki

 

Aktualni razpisi


Kontakti

Sedež: Vilharjeva ulica 14 Pisarna: Veliki Otok 44b 6230 Postojna
Tatjana Rant
vodja projekta
Tina Žigon
strokovna sodelavka
Samo Vesel
strokovni sodelavec

Naložbo sofinancira Republika Slovenija iz Proračuna RS za leto 2019–2023 v okviru proračunske postavke PP 180151 – Sklad za nevladne organizacije.