Naročite se na e-novice

Vabimo vas, da se prijavite k prejemanju e-novic Regijskega stičišče BOREO.

E-novice pošiljamo v obliki obvestilnika praviloma enkrat mesečno, v njem pa posredujemo informacije o aktualnih razpisih, izobraževanjih, dogodkih in priložnostih za NVO.

Včasih, ko gre za pomembnejše novice, obvestila o dogodkih v naši izvedbi ali drugih zelo pomembnih zadevah, pa vas bomo o teh zadevah obvestili tudi posebej.

 

Ime in priimek:   
E-pošta:   
   
 

Izjava:
Z oddajo tega obrazca Mladinskem centru Postojna kot izvajalcu Regijskega stičišča NVO Primorsko-notranjske regije BOREO dovoljujem, da upravlja in obdeluje moje osebne podatke za namen obveščanja o dejavnostih Regijskega stičišča NVO Primorsko-notranjske regije BOREO in priložnostih za NVO.

Izjava Mladinskega centra Postojna
Vaše osebne podatke bomo varovali v skladu z zakonodajo, ki ureja varstvo osebnih podatkov in se zavezujemo, da podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam, razen če je to potrebno zaradi izvedbe projektne aktivnosti. Skladno z zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov, lahko zahtevate dostop, dopolnitev, popravek, omejitev obdelave, prenos ali izbris osebnih podatkov ali vložite ugovor zoper obdelavo osebnih podatkov, ki se obdelujejo v zvezi z vami, s pisno zahtevo, poslano na info@boreo.si.

Označite polje in dokažite, da niste robot:
 
Spremljajte nas na Facebooku!

NVO Dogodki

 

Aktualni razpisi


Kontakti

Sedež: Vilharjeva ulica 14 Pisarna: Veliki Otok 44b 6230 Postojna
Tatjana Rant
vodja projekta
Tina Žigon
strokovna sodelavka
Samo Vesel
strokovni sodelavec

Naložbo sofinancira Republika Slovenija iz Proračuna RS za leto 2019–2023 v okviru proračunske postavke PP 180151 – Sklad za nevladne organizacije.