Dobrodošlo poletje

Prebirate zadnji blog v teh vročih dneh, kajti pošteno smo že zakorakali v poletje in to je čas, ko imamo marsikatere nevladne organizacije ogromno dela. Od organizacije festivalov, počitniškega varstva za otroke, vaških in gasilskih veselic, planinskih pohodov itd.


Res je, da veliko prireditev organizatorji speljejo lahko tudi ob pomoči finančnih spodbud občin, v katerih imajo svoj sedež, vendar pa mora kljub temu vsaka organizacija v svoj program vložiti veliko prostovoljskih ur in lastnega znanja. Zato je prav, da to njihovo delo nagradimo vsaj z obiskom katere od njihovih prireditev, dogodkov, če ne celo priskočimo na pomoč.

Po dveh letih zapiranja je letošnje poletje končno svobodno in brez ovir, zato se nam glede na napovednike obetajo  pestri in zabavni ter z dogodki bogati dnevi.


Izkoristite jih!


Danes ne bomo dolgovezili, ampak se bomo le prepustili toku doživetij, ki so v času poletja pred nami. Mi pa se zopet beremo jeseni.


Do takrat pa bomo pisali najlepše spomine na mnogih zanmivih in ogleda vrednih dogodkih, pa tudi v pesku na morskem obrežju. Zraven bomo seveda pripisali, da se kmalu vrnemo.

 

PETKOVA ISKRICA:
Dobrodošlo poletje, dobrodošla zabava!


 

Spremljajte nas na Facebooku!

NVO Dogodki

 

Aktualni razpisi


Kontakti

Sedež: Vilharjeva ulica 14 Pisarna: Veliki Otok 44b 6230 Postojna
Tatjana Rant
vodja projekta
Tina Žigon
strokovna sodelavka
Samo Vesel
strokovni sodelavec

Naložbo sofinancira Republika Slovenija iz Proračuna RS za leto 2019–2023 v okviru proračunske postavke PP 180151 – Sklad za nevladne organizacije.