Aktualno

Z vašo pomočjo do prenovljene hiše?

23. oktober 2023

Povezava do vira: https://www.ekosklad.si/informacije/o-skladu/zaposlitev/javno-povabilo-k-vpisu-na-seznam-koordinatorjev-za-zagotavljanje-podpore-pri-izvajanju-projektov-v-okviru-javnega-poziva-nepovratne-financne-spodbude-za-zmanjsevanje-energetske-revscine

Eko sklad vabi vse nevladne organizacije, zavode, samostojne podjetnike oziroma vse zainteresirane pravne osebe, ki bi želeli nuditi pomoč energetsko revnim vlagateljem pri oddaji vlog in izvedbi projektov k prijavi na Javno povabilo k vpisu na seznam koordinatorjev za zagotavljanje podpore pri izvajanju projektov.

Predmet povabila je vzpostavitev seznama koordinatorjev za zagotavljanje podpore potencialnim vlagateljem oziroma energetsko revnim gospodinjstvom na Javnem pozivu Nepovratne finančne spodbude za zmanjševanje energetske revščine (Javni poziv ZER) in njihov vpis na seznam koordinatorjev.

Več o Javnem pozivu ZER je objavljeno v najavi javnega poziva, za izbrane koordinatorje pa bo Eko sklad izvedel informativne delavnice, na katerih se bodo seznanili s pogoji in zahtevami javnega poziva in načinom zagotavljanja podpornih aktivnosti vlagateljem pri prijavi na javni poziv ter pri izvedbi projekta.

Prijavijo se lahko pravne osebe, samostojni podjetniki posamezniki in druge fizične osebe, ki opravljajo registrirane dejavnosti (v nadaljnjem besedilu: prijavitelji) in izpolnjujejo naslednje pogoje:

  •     imajo najmanj eno leto praktičnih izkušenj s področja invalidskega, socialnega in zdravstvenega varstva ali s področja zmanjševanja energetske revščine,
  •     zagotavljajo tehnične in organizacijske pogoje (prevozno sredstvo, računalnik, internetno povezavo, možnost uporabe optičnega čitalnika, telefon ipd.).

Če se prijavijo pravne osebe, morajo imeti zaposlenega vsaj enega kandidata, ki izpolnjuje zgoraj navedene pogoje.

Koordinatorji bodo za svoje delo prejeli plačilo v višini urne postavke 30 EUR skladno z obsegom aktivnosti, določenim v 4. tč povabila.

Rok za prijavo je do zapolnitve mest oziroma do objave obvestila o zaključku na spletni strani Eko sklada.

Prijavni obrazec na javno povabilo se skupaj z zahtevanimi prilogami odda v elektronski obliki na gp@ekosklad.si.

Spremljajte nas na Facebooku!

NVO Dogodki

 


Kontakti

Sedež: Vilharjeva ulica 14 Pisarna: Veliki Otok 44b 6230 Postojna
Tatjana Rant
vodja projekta
Tina Žigon
strokovna sodelavka
Samo Vesel
strokovni sodelavec

Naložbo sofinancira Republika Slovenija iz Proračuna RS za leto 2019–2023 v okviru proračunske postavke PP 180151 – Sklad za nevladne organizacije.