Aktualno

Na Boreu smo pripravili katalog NVO

25. september 2023

Nevladne organizacije v Primorsko-notranjski regiji spodbujamo k trženju njihovih storitev, prostorov in opreme. V ta namen smo na Boreu pripravili spletni portal, ki služi kot katalog NVO.

Vemo, da imate nekatere organizacije že pripravljene kvalitetne delavnice, nastope in predstave oziroma lahko drugim organizacijam, javnim zavodom in podjetjem ponudite teambuildinge, delavnice, predavanja, nastope ali pa razno opremo in prostore v najem.

Zato smo pripravili Katalog NVO, v katerem želimo zbrati ponudbo nevladnih organizacij (društev, zasebnih zavodov, ustanov) v naši regiji. Katalog bomo delili javnim zavodom (Občinam, šolam, vrtcem, drugim občinskim zavodom), drugim nevladnim organizacijam in gospodarstvu.

Nevladne organizacije iz Primorsko-notranjske regije lahko svojo ponudbo vpišete v obrazec v Sistemu upravljanja z NVO. Za vpis ponudbe morate biti vpisani v Sistem. Če imate z registracijo ali vnosom ponudbe kakšne težave, pišite na info@boreo.si in bomo težave rešili v najkrajšem možnem času.

Spremljajte nas na Facebooku!


Kontakti

Sedež: Vilharjeva ulica 14 Pisarna: Veliki Otok 44b 6230 Postojna
Tatjana Rant
vodja projekta
Tina Žigon
strokovna sodelavka
Samo Vesel
strokovni sodelavec

Naložbo sofinancira Republika Slovenija iz Proračuna RS za leto 2019–2023 v okviru proračunske postavke PP 180151 – Sklad za nevladne organizacije.