Aktualno

VODKOV ZABAVNI DAN

16. maj 2023

V podjetju Kovod Postojna, d.o.o., poleg svojih prioritetnih dejavnosti, velik poudarek namenjajo ozaveščanju in informiranju svojih uporabnikov. V okviru priljubljenega projekta Vodko, kjer je njiov poglavitni cilj izobraževanje najmlajših, se z otroki in učenci redno srečujejo na delavnicah in naravoslovno naravnanih učnih urah.

V letu 2018, 2019 in 2022 so za najmlajše pripravili VODKOV ZABAVNI DAN, ki je bil nekaj svežega, drugačnega in zabavnega. Otroci so bili nad dogajanjem navdušeni, zato bodo dogodek letos ponovili, seveda v še večjem obsegu in ga tudi nadgradili z novimi vsebinami. VESELI BODO VAŠEGA SODELOVANJA, SKUPAJ LAHKO OTROKOM PRIPRAVIMO NEPOZABEN DAN.

V juniju organizirajo dva dogodka (enega v Pivki in enega v Postojni), na vsakem pričakujejo cca 500 otrok, dogodek pa bo odprt tudi za ostalo javnost, prijavljen v program meseca vseživljenjskega učenja. Namen je na dogodku povezati več lokalnih deležnikov, zato vas vabijo k sodelovanju.

Pripravljajo učne postojanke, na njih se v intervalu 15 minut zvrsti posamezen razred. Vsaka učna postojanka ima glede na zavod, društvo, organizacijo svojo vsebino, skupno vsem se je zabavati, obenem pa naučiti ali utrditi zavedanje o skrbi za okolje, pomenu vode… Vsekakor je cilj dogodka celovito zaokrožiti zgodbo sodelovanja, ki obenem predstavlja vašo dejavnost ter otroke seznaniti s tem, kar počnete.

Škrat Vodko načrtuje nepozaben vodni dan, kjer se bodo otroci družili, zabavali, bili športno aktivni ter se tudi kaj novega naučili.

KAJ: enodneven športen, zabaven in poučen dan
KDAJ: 7. junij (Trg pred Krpanovim domom v Pivki); 6. junij (Titov trg Postojna)
URA: od 8.30 do 12.00 ure
KDO: vrtčevski otroci, učenci od 1. do 5. razreda
ZAKAJ: otroci se bodo družili, se preizkusili v športnih, zabavnih in poučnih igrah, osvojili novo znanje, se zabavali, ustvarjali…
KAJ SE BO DOGAJALO: športne igre in štafete z vodo, ples, igrala, ustvarjalni vodni kotiček, bralni kotiček, zdravstveni kotiček, poklicni kotiček…

 

Veselijo se vašega sodelovanja in prosijo, da jim svojo namero čim prej sporočite na elektronski naslov: novinarji@kovodpostojna.si

 



 

Spremljajte nas na Facebooku!

NVO Dogodki

 


Kontakti

Sedež: Vilharjeva ulica 14 Pisarna: Veliki Otok 44b 6230 Postojna
Tatjana Rant
vodja projekta
Tina Žigon
strokovna sodelavka
Samo Vesel
strokovni sodelavec

Naložbo sofinancira Republika Slovenija iz Proračuna RS za leto 2019–2023 v okviru proračunske postavke PP 180151 – Sklad za nevladne organizacije.