Aktualno

[ACTIVE CITIZENS FUND V SLOVENIJI] »Last minute« delavnica za Javni razpis za hiter odziv

27. februar 2023

Povezava do vira: https://www.cnvos.si/novice/3251/active-citizens-fund-v-sloveniji-last-minute-delavnica-za-javni-razpis-za-hiter-odziv/

Nov Javni razpis za hiter odziv objavil je CNVOS objavil 30. januarja. Svoje ideje lahko prijavite od 3. aprila dalje, razpis bo odprt do porabe sredstev. Da boste lahko pred odprtjem prijav testirali svoje projektne ideje, 20. marca ob 10. uri organizirajo posebno “last minute” delavnico. Delavnica bo potekala na platformi ZOOM.

Posnetek delavnice za prejšnji razpis, ki je bil vsebinsko enak temu, in kratko video razlago o tem, kaj pravzaprav pomeni hiter odziv, si lahko pogledate tukaj. Odgovore na najpogosteje zastavljena vprašanja najdete na tej povezavi.

Na “last minute” delavnici ne bodo razlagali vsebine razpisa, namenjena je preverjanju in nadgradnji vaših projektnih idej. Zato delavnice ne bodo snemali, bodo pa vprašanja in odgovore v generalizirani obliki objavili na spletni strani. Na delavnico se prijavite tukaj, povezavo boste prejeli dan pred delavnico.

Spremljajte nas na Facebooku!


Kontakti

Sedež: Vilharjeva ulica 14 Pisarna: Veliki Otok 44b 6230 Postojna
Tatjana Rant
vodja projekta
Tina Žigon
strokovna sodelavka
Samo Vesel
strokovni sodelavec

Naložbo sofinancira Republika Slovenija iz Proračuna RS za leto 2019–2023 v okviru proračunske postavke PP 180151 – Sklad za nevladne organizacije.