Aktualno

Poziv nevladnim organizacijam

24. marec 2020

Dragi nevladniki! Znašli smo se v situaciji, ki nas je prisilila k mnogim spremembam in prilagoditvam.

Spremeniti smo morali način delovanja, komuniciranja, se prilagoditi na delo od doma ... Situacija je za stresna in za mnoge zelo težka. Prav zato moramo tokrat še bolj stopiti skupaj in si pomagati. Tokrat predvsem z nasveti in informacijami.

Seveda smo vam na Boreu na voljo za svetovanja in razne oblike pomoči pri vašem delovanju. Pišite nam na: tatjana.rant@boreo.si ali nas pokličite na 041 982 781 (Tatjana). Hkrati pa verjamemo, da ste tudi sami polni idej in ste svoje delo uspešno prilagodili. Vabimo vas, da zapišete in nam pošljete uspešne zgodbe prilagajanja na trenutne razmere. Kako ste prilagodili svoje delo, aktivnosti? Kako poteka vaše delo? Sporočite nam vaše dobre prakse spopadanja s trenutno situacijo. Kateri so vaši največji izzivi? Vabimo vas, da nam sporočite tudi vaše ideje, kako bi lahko aktualno situacijo omilili, in ukrepe, ki jih predlagate.

Vaše zgodbe bomo zbrali in jih objavili ter delili v javnosti in med druge organizacije, saj verjamemo, da je dobro delo treba pohvaliti, hkrati pa lahko primeri dobre prakse pomagajo drugim organizacijam, ki so se znašle v težavni situaciji.

Vaše zgodbe pričakujemo do 5. 5. 2020 na e-naslovu: tatjana.rant@boreo.si

Spremljajte nas na Facebooku!


Kontakti

Sedež: Vilharjeva ulica 14 Pisarna: Veliki Otok 44b 6230 Postojna
Tatjana Rant
vodja projekta
Tina Žigon
strokovna sodelavka
Samo Vesel
strokovni sodelavec

Naložbo sofinancira Republika Slovenija iz Proračuna RS za leto 2019–2023 v okviru proračunske postavke PP 180151 – Sklad za nevladne organizacije.