Aktualno

Poziv nevladnim organizacijam

24. marec 2020

Dragi nevladniki! Znašli smo se v situaciji, ki nas je prisilila k mnogim spremembam in prilagoditvam.

Spremeniti smo morali način delovanja, komuniciranja, se prilagoditi na delo od doma ... Situacija je za stresna in za mnoge zelo težka. Prav zato moramo tokrat še bolj stopiti skupaj in si pomagati. Tokrat predvsem z nasveti in informacijami.

Seveda smo vam na Boreu na voljo za svetovanja in razne oblike pomoči pri vašem delovanju. Pišite nam na: tatjana.rant@boreo.si ali nas pokličite na 041 982 781 (Tatjana). Hkrati pa verjamemo, da ste tudi sami polni idej in ste svoje delo uspešno prilagodili. Vabimo vas, da zapišete in nam pošljete uspešne zgodbe prilagajanja na trenutne razmere. Kako ste prilagodili svoje delo, aktivnosti? Kako poteka vaše delo? Sporočite nam vaše dobre prakse spopadanja s trenutno situacijo. Kateri so vaši največji izzivi? Vabimo vas, da nam sporočite tudi vaše ideje, kako bi lahko aktualno situacijo omilili, in ukrepe, ki jih predlagate.

Vaše zgodbe bomo zbrali in jih objavili ter delili v javnosti in med druge organizacije, saj verjamemo, da je dobro delo treba pohvaliti, hkrati pa lahko primeri dobre prakse pomagajo drugim organizacijam, ki so se znašle v težavni situaciji.

Vaše zgodbe pričakujemo do 5. 5. 2020 na e-naslovu: tatjana.rant@boreo.si

 

NVO Dogodki

 


Kontakti

Vilharjeva ulica 14
SI-6230 Postojna
Ana Širca
vodja projekta
Tatjana Rant
strokovna sodelavka
Samo Vesel
strokovni sodelavec

Projekt delno financira Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada. Projekt se izvaja v okviru 11. prednostne osi Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020, prednostne naložbe 2.11.4. Krepitev zmogljivosti za vse zainteresirane strani, ki izvajajo politike na področju izobraževanja, vseživljenjskega učenja, usposabljanja in zaposlovanja ter socialnih zadev, vključno prek sektorskih in teritorialnih dogovorov za spodbujanje reform na nacionalni, regionalni in lokalni ravni, Specifični cilj 1: Okrepljena zmogljivost nevladnih organizacij za zagovorništvo in izvajanje javnih storitev.