Aktualno

Facebook, Instagram, Twitter, Snapchat – kje in kako sploh začeti?

11. november 2019

Povezava do vira: https://www.cnvos.si/kaj-pocnemo/izobrazevanja/aktualna/kako-nagovoriti-sledilce-na-druzbenih-omrezjih/

Družbena omrežja so postala nepogrešljivo orodje za komuniciranje s ciljno javnostjo, saj nevladnim organizacijam omogočajo, da predstavijo svoje delo in nagovorijo podpornike in donatorje. Predpogoj za uspešno pridobivanje in komuniciranje s sledilci pa je seveda dobro poznavanje družbenih omrežij in ciljnega občinstva, ki ga nevladna organizacija želi nagovoriti.

Anja Avberšek, strokovnjakinja za družbene medije, vam bo na delavnici na zgoščen in nazoren način predstavila, kako delujejo posamezna družbena omrežja. Med predavanjem se boste dotaknili različnih družbenih omrežij (Facebook, Instagram, Twitter, Snapchat) in spoznali razlike med njimi, saj je ključ za uspeh na posameznem družbenem omrežju poznavanje njegovih specifik. Spoznali boste tudi različne uredniške plane in načine uspešnega komuniciranja s sledilci. V zadnjem delu si boste ogledali še trende, ki bodo zaznamovali to leto in posamične primere dobrih praks.

Komu je delavnica namenjena

Delavnica je namenjena vsem, ki že upravljate družbene medije svoje nevladne organizacije, pa tudi tistim, ki o tem še razmišljate. Predavateljica bo teme delavnice prilagodila znanju in potrebam prijavljenih.

Delavnico bo vodila

Anja Avberšek je svoje izkušnje na področju družbenih omrežij pridobivala v agenciji Pristop, kjer je upravljala družbena omrežja za številne blagovne znamke. Kasneje je prevzela vodenje družbenih omrežij za podjetje Lidl Slovenija, ki je zgradilo eno največjih Facebook skupnosti v Sloveniji, uspešno pa se predstavlja tudi na drugih družbenih omrežjih. Trenutno je zaposlena pri podjetju GenePlanet v vlogi Brand Managerja, kjer snuje marketinške aktivnosti za linijo produktov.

Prijava na izobraževanje

Spremljajte nas na Facebooku!

NVO Dogodki

 


Kontakti

Sedež: Vilharjeva ulica 14 Pisarna: Veliki Otok 44b 6230 Postojna
Tatjana Rant
vodja projekta
Tina Žigon
strokovna sodelavka
Samo Vesel
strokovni sodelavec

Naložbo sofinancira Republika Slovenija iz Proračuna RS za leto 2019–2023 v okviru proračunske postavke PP 180151 – Sklad za nevladne organizacije.