Aktualno

EZD delavnica: Kako do uspešne prijave

30. maj 2019

KDAJ: 18. junij 2019 od 9. do 14. ure

KJE: CMEPIUS, Ob železnici 30a, Ljubljana

KDO: Vsi, ki vas zanima program Evropa za državljane (EZD), razmišljate o prijavi na program oz. imate projektno idejo, ki jo želite razviti.

Vabilo

Ne zamudite izjemne priložnosti in se udeležite delavnice »KAKO DO USPEŠNE PRIJAVE NA RAZPIS PROGRAMA EVROPA ZA DRŽAVLJANE«. V letošnjem letu je 2. september edini rok za prijavo projektov na ukrep projektov civilne družbe. Na ta rok so odprte tudi prijave za ukrepa Pobratenje mest in Mreže mest.

Na delavnici boste spoznali program in razpisno dokumentacijo ter izvedeli, na kaj morate biti pozorni, da bo imela vaša projektna prijava več možnosti za uspeh. Ob spoznavanju z razpisnim obrazcem boste aktivno sodelovali in razvijali vaše projektne ideje. Povabili smo tudi goste, ki nam bodo približali svoje projekte, sofinancirane iz programa EZD.

Na delavnico se lahko prijavite preko spletnega obrazca, do petka, 14. junija 2019.

Vse informacije najdete v priloženem vabilu in naši spletni strani https://www.cmepius.si/kako-do-uspesne-prijave-na-razpis-ezd/.

Vljudno vabljeni, da skupaj pripravimo in razvijemo vašo projektno idejo.

 

NVO Dogodki

 


Kontakti

Vilharjeva ulica 14
SI-6230 Postojna
Tatjana Hvala
koordinatorka projektov
Ana Širca
svetovalka za razvojne projekte
Samo Vesel
vodja programskega sveta

Projekt delno financira Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada. Projekt se izvaja v okviru 11. prednostne osi Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020, prednostne naložbe 2.11.4. Krepitev zmogljivosti za vse zainteresirane strani, ki izvajajo politike na področju izobraževanja, vseživljenjskega učenja, usposabljanja in zaposlovanja ter socialnih zadev, vključno prek sektorskih in teritorialnih dogovorov za spodbujanje reform na nacionalni, regionalni in lokalni ravni, Specifični cilj 1: Okrepljena zmogljivost nevladnih organizacij za zagovorništvo in izvajanje javnih storitev.