Usposabljanja

Finančno spremljanje projekta od a do ž

4. april 2024 ob 15.00, splet

Ali izvajate več projektov hkrati in vam spremljanje porabe ter delitev stroškov med projekte predstavljata nočno moro? Ali za vaše projekte prejemate financiranje iz več različnih virov, vi pa ne veste, kako bi najlažje spremljali skupno porabo?

Da bi vam olajšali delo, so na CNVOS za vas pripravili krajšo delavnico, na kateri vam bodo na enostaven in praktičen način predstavili vse, kar morate vedeti o finančnem spremljanju projekta. Ob koncu delavnice boste vedeli, kako si postaviti sistem, ki bo zadostil vašim potrebam in vam ne bo predstavljal prevelikega dodatnega bremena. Tako boste lahko več časa posvetili vsebini, hkrati pa boste »pomirili« svoje donatorje, saj jim boste lahko vedno suvereno povedali, kaj se dogaja z doniranimi sredstvi.

Komu je delavnica namenjena?

Delavnica je namenjena začetnikom na nevladniških poteh, pa tudi tistim, ki se že dlje časa ukvarjajo z vsebino in s programi, finančni del pa jim predstavlja nujno zlo. Na delavnici boste spoznali, kako z najmanj dela, brez zapletenih formul, tabel in programov vedno vedeti, koliko denarja še imamo na voljo, kje porabljamo preveč sredstev in kje premalo.

Prijava

Na delavnico se do 25. 3. prijavite prek obrazca. Prijava na delavnico ne pomeni avtomatsko zagotovljene udeležbe. V prijavi navedite, kakšne so vaše dosedanje izkušnje na predmetnem področju in kako vam bo znanje z delavnice koristilo oz. v praksi pomagalo vaši organizaciji. Pri tem bodite čim bolj konkretni, saj bodo organizatorji udeležence izbrali na podlagi tega opisa. O izboru vas bodo obvestili najkasneje pet delovnih dni pred delavnico.

Spremljajte nas na Facebooku!

NVO Dogodki

 

Aktualni razpisi


Kontakti

Sedež: Vilharjeva ulica 14 Pisarna: Veliki Otok 44b 6230 Postojna
Tatjana Rant
vodja projekta
Tina Žigon
strokovna sodelavka
Samo Vesel
strokovni sodelavec

Naložbo sofinancira Republika Slovenija iz Proračuna RS za leto 2019–2023 v okviru proračunske postavke PP 180151 – Sklad za nevladne organizacije.