Usposabljanja

Kako komunicirati z donatorji?

13. junij 2023 ob 17.00, Mladinski center Postojna

Vsaka nevladna organizacija za svoje delovanje, tako posebne dogodke in prireditve kot tudi redne aktivnosti, potrebuje sredstva. Poleg dela, ki je velikokrat prostovoljno, potrebujemo tudi finančna sredstva. Kako komunicirati z donatorji, da bodo razumeli poslanstvo naše organizacije, bomo izvedeli na naši delavnici.

Prijava na dogodek je obveznaPrijava >>

Vsako zbiranje donacij potrebuje ustrezno komunikacijsko podporo. Organizacija mora za uspešno zbiranje sredstev skrbeti za svoj ugled in transparentnost, temu ustrezno moramo tudi komunicirati. Organizacije moramo svoje donatorje dobro poznati in z njimi komunicirati na način, da bodo tudi oni razumeli, da delamo dobro. S tem bomo seveda pridobili njihovo podporo.

Delavnica bo potekala v torek, 13. 6. 2023 ob 17. uri v Mladinskem centru Postojna, vodila jo bo Janja Smrkolj, ki je pri zavodu Sopotniki skrbnica donacij in sponzorstev.

Po delavnici bo še čas namenjen mreženju med vsemi, ki boste prišli, ekipa Boreo pa vam bomo na razpolago za morebitna vprašanja glede delovanja in aktivnosti v vaših organizacije. Delavnice so brezplačne, prijave pa zaradi lažje organizacije obvezne.

Ob tej priložnosti vas prosimo še, da si vzamete še par minutk in odgovorite na teh 10 vprašanj, ki smo vam jih pripravili. S pomočjo vaših odgovorov bomo v Boreu lažje zagotovili učinkovito delovanje mreže NVO, skrbneje prilagodili vsebine potrebam vaših organizacij in zagotavljali boljše izvajanje zagovorniških akcij. Anketa: https://www.1ka.si/a/bc878141

Lepo vabljeni.

Aktivnosti sofinancira Ministrstvo za javno upravo iz Sklada za razvoj NVO v okviru Javnega razpisa za podporno okolje za razvoj nevladnih organizacij 2019-2023.

Spremljajte nas na Facebooku!

Aktualni razpisi


Kontakti

Sedež: Vilharjeva ulica 14 Pisarna: Veliki Otok 44b 6230 Postojna
Tatjana Rant
vodja projekta
Tina Žigon
strokovna sodelavka
Samo Vesel
strokovni sodelavec

Naložbo sofinancira Republika Slovenija iz Proračuna RS za leto 2019–2023 v okviru proračunske postavke PP 180151 – Sklad za nevladne organizacije.