Usposabljanja

Igrifikacija - Kako narediti vsebine zabavne

22. junij 2021 ob 17.00, Splet

Igrifikacija postaja eden ključnih in najbolj učinkovitih načinov, kako občinstvo pritegniti, vključiti in navdušiti s svojo komunikacijsko kampanjo.

Prijava na dogodek je obveznaPrijava >>

Igrifikacija pomeni uporabo igralnih mehanik in vzvodov, ki so sicer značilne za igre, v kontekstih javnega komuniciranja - bodisi promocije ali predstavitve produktov, storitev ali zagovorniških ter oglaševalskih kampanj.
Na delavnici bomo spoznali osnove igrifikacije, kako in zakaj deluje, ter na konkretnih primerih analizirali dobre in slabe prakse. Ob zaključku bomo skupaj poskusili igrificirati nekaj komunikacijskih sporočil in se pogovorili o možnostih, kako jih najlažje predstaviti svojemu občinstvu.

Delavnico bo vodil Tadej Štrok, trajala bo od 17h do 20h.


Udeležba na delavnici je brezplačna, prijave pa so obvezne. Delavnica bo potekala prek spleta. Na dan delavnice boste na elektronski naslov, ki ga boste navedli v prijavi, prejeli povezavo.
Aktivnosti sofinancira Ministrstvo za javno upravo iz Sklada za razvoj NVO v okviru Javnega razpisa za podporno okolje za razvoj nevladnih organizacij 2019-2023.

NVO Dogodki

 

Aktualni razpisi


Kontakti

Sedež: Vilharjeva ulica 14 Pisarna: Veliki Otok 44b 6230 Postojna
Tatjana Rant
vodja projekta
Tina Žigon
strokovna sodelavka
Samo Vesel
strokovni sodelavec

Naložbo sofinancira Republika Slovenija iz Proračuna RS za leto 2019–2023 v okviru proračunske postavke PP 180151 – Sklad za nevladne organizacije.