Usposabljanja

PITCH-kako dobro predstaviti svoj projekt

17. junij 2021 ob 17.00, Splet

Na praktično usmerjeni spletni delavnici se bomo skupaj pripravili na Elevator pitch.

Prijava na dogodek je obveznaPrijava >>

Gre za kratko predstavitev (pitch), s katero se bodo udeleženci delavnice naučili, kako najbolje predstaviti projektno idejo z namenom pridobitve partnerja/investitorja, ki nam bo pomagal realizirati naš projekt. Na predavanju se bomo pogovorili o tem, kako pripraviti dober pitch (kaj povemo, kako in kdaj?), kako narediti dober vtis in kako strukturirati predstavitev, da bo prepričala investitorje v vaš projekt. Po delavnici bodo udeleženci bogatejši za znanje dobrega predstavljanja idej in samozavestnega nastopanja pri predstavitvi lastnih projektov.

Delavnico bo izvajal Alen Draganović, potekala bo od 17h do 20h.

Udeležba na delavnici je brezplačna, prijave pa so obvezne. Delavnica bo potekala prek spleta. Na dan delavnice boste na elektronski naslov, ki ga boste navedli v prijavi, prejeli povezavo.
Aktivnosti sofinancira Ministrstvo za javno upravo iz Sklada za razvoj NVO v okviru Javnega razpisa za podporno okolje za razvoj nevladnih organizacij 2019-2023.

NVO Dogodki

 

Aktualni razpisi


Kontakti

Sedež: Vilharjeva ulica 14 Pisarna: Veliki Otok 44b 6230 Postojna
Tatjana Rant
vodja projekta
Tina Žigon
strokovna sodelavka
Samo Vesel
strokovni sodelavec

Naložbo sofinancira Republika Slovenija iz Proračuna RS za leto 2019–2023 v okviru proračunske postavke PP 180151 – Sklad za nevladne organizacije.