Usposabljanja

Pridobivanje sponzorjev

16. junij 2021 ob 17.00, splet

Končno bomo spet pričeli z organizacijo različnih dogodkov. Verjamemo, da se tudi vi tega veselite tako kot mi!

Prijava na dogodek je obveznaPrijava >>

Seveda pa organizacija in izvedba dogodkov s seboj prinese poleg dela tudi stroške. Finančno načrtovanje različnih projektov zna biti kar stresno, sploh, ko smo s tem soočeni v časih, ki so tako čudni kot trenutni.

Večkrat si pri pokrivanju financ različnih dogodkov pomagamo s sponzorskimi sredstvi. Iskanje sponzorjev pa predstavlja tudi svojevrsten izziv.

Delavnico bo vodila Urša Žorž, ki že leta organizira zahtevne dogodke in zanje tudi pridobiva različne sponzorje. Trajala bo dve uri, z veseljem bo odgovorila tudi na vaša vprašanja.

Udeležba na delavnici je brezplačna, prijave pa so obvezne. Delavnica bo potekala prek spleta. Na dan delavnice boste na elektronski naslov, ki ga boste navedli v prijavi, prejeli povezavo.
Aktivnosti sofinancira Ministrstvo za javno upravo iz Sklada za razvoj NVO v okviru Javnega razpisa za podporno okolje za razvoj nevladnih organizacij 2019-2023.

NVO Dogodki

 

Aktualni razpisi


Kontakti

Sedež: Vilharjeva ulica 14 Pisarna: Veliki Otok 44b 6230 Postojna
Tatjana Rant
vodja projekta
Tina Žigon
strokovna sodelavka
Samo Vesel
strokovni sodelavec

Naložbo sofinancira Republika Slovenija iz Proračuna RS za leto 2019–2023 v okviru proračunske postavke PP 180151 – Sklad za nevladne organizacije.