Usposabljanja

Sistem upravljanja za nevladne organizacije

15. junij 2021 ob 17.00, Mladinski center Postojna

V Boreu smo za potrebe nevladnih organizacij pred časom razvili informacijski sistem za upravljanje.

Prijava na dogodek je obveznaPrijava >>

Preko tega sistema lahko vodite evidenco prejetih in izdanih računov, vpisujete potne naloge, vodite evidenco prostovoljcev in zaposlenih ter naročnikov na obveščanja. Pošiljate lahko tudi elektronska in sms obvestila.

Ko se boste registrirali v naš sistem (nvo.boreo.si), ne boste več za vsako aktivnost potrebovali svojega programa, ampak boste lahko imeli vse dokumente in sezname na enem mestu.

Vse, kar vam ponuja naš sistem, ki je za nevladne organizacije brezplačen, vam bomo predstavili na delavnici, ki bo potekala prek spletnega orodja Zoom in bo trajala 3 ure. Ob prijavi na delavnico se registrirajte tudi v sistem nvo.boreo.si, saj bo delavnica potekala praktično.

Udeležba na delavnici je brezplačna, prijave pa so obvezne. Delavnica bo potekala prek spleta. Na dan delavnice boste na elektronski naslov, ki ga boste navedli v prijavi, prejeli povezavo.
Aktivnosti sofinancira Ministrstvo za javno upravo iz Sklada za razvoj NVO v okviru Javnega razpisa za podporno okolje za razvoj nevladnih organizacij 2019-2023.

NVO Dogodki

 

Aktualni razpisi


Kontakti

Sedež: Vilharjeva ulica 14 Pisarna: Veliki Otok 44b 6230 Postojna
Tatjana Rant
vodja projekta
Tina Žigon
strokovna sodelavka
Samo Vesel
strokovni sodelavec

Naložbo sofinancira Republika Slovenija iz Proračuna RS za leto 2019–2023 v okviru proračunske postavke PP 180151 – Sklad za nevladne organizacije.