Usposabljanja

Kreiranje idej in priprava projektov

14. junij 2021 ob 17.00, splet

Katere ideje so primerne za prijave na različne razpise? Iz katerih idej lahko nastanejo dobri projekti?

Prijava na dogodek je obveznaPrijava >>

Udeleženci boste spoznali osnovne elemente priprave projektov in preko teh v interakciji z izvajalko opredelili, na kakšen način strukturirati ideje, da bodo le-te primerne za sofinanciranje iz razpoložljivih javnih virov (npr. Erasmus+, Norveški mehanizmi, Kreativna Evropa itd.)

Delavnica poteka v sklopu delavnic, ki so namenjene projektnemu načrtovanju oziroma pripravi vaših aktivnosti za projektne prijave.

Delavnico bo izvajala Jana Nadoh Bergoč. Če imate v mislih že kakšno konkretno idejo, projekt, ki bi ga radi prijavili na obstoječe razpise, lahko pred delavnico to tudi sporočite na naš elektronski naslov: info@boreo.si. Prav tako lahko že vnaprej pošljete vaša vprašanja.

Udeležba na delavnici je brezplačna, prijave pa so obvezne. Delavnica bo potekala prek spleta. Na dan delavnice boste na elektronski naslov, ki ga boste navedli v prijavi, prejeli povezavo.
Aktivnosti sofinancira Ministrstvo za javno upravo iz Sklada za razvoj NVO v okviru Javnega razpisa za podporno okolje za razvoj nevladnih organizacij 2019-2023.

NVO Dogodki

 

Aktualni razpisi


Kontakti

Sedež: Vilharjeva ulica 14 Pisarna: Veliki Otok 44b 6230 Postojna
Tatjana Rant
vodja projekta
Tina Žigon
strokovna sodelavka
Samo Vesel
strokovni sodelavec

Naložbo sofinancira Republika Slovenija iz Proračuna RS za leto 2019–2023 v okviru proračunske postavke PP 180151 – Sklad za nevladne organizacije.