Usposabljanja

Spoznajmo Mailchimp

15. december 2020 ob 17.00, Zoom (splet)

Obveščanje po elektronski pošti je še vedno med najbolj zanesljivimi, saj sporočilo doseže naslovnika, ki ga naše vsebine zanimajo.

Prijava na dogodek je obveznaPrijava >>

Marsikdo že uporablja orodje Mailchimp, s katerim pošiljate elektronska sporočila, mogoče tudi e-novičke. Pa veste, kaj vse nam Mailchimp še omogoča? Katere funkcije lahko še uporabimo?

Na delavnici se bomo spoznali s spletnim orodjem Mailchimp in njegovimi brezplačnimi funkcijami. Delavnica je praktično zastavljena, tako da bomo vsa orodja preizkusili. Skupaj s predavateljico bomo sestavili mailing listo in poslali sporočilo, ki bo vsebovalo nekaj zanimivih vsebin. V te namene bomo predavateljici pred delavnico posredovali vaše elektronske naslove. V skladu z GDPR bo vaše naslove uporabila le za namene delavnice in jih ne bo uporabljala za svojo promocijo oziroma ne boste prejemali nobenih neželenih sporočil z njene strani.

Udeležba na delavnici je brezplačna, prijave pa so obvezne. Delavnica bo potekala prek spleta. Na dan delavnice boste na elektronski naslov, ki ga boste navedli v prijavi, prejeli povezavo.

Aktivnosti sofinancira Ministrstvo za javno upravo iz Sklada za razvoj NVO v okviru Javnega razpisa za podporno okolje za razvoj nevladnih organizacij 2019-2023. Vsebina izraža mnenje avtorjev in ne predstavlja uradnega stališča sofinancerjev.

 

 

Razpisi


Kontakti

Vilharjeva ulica 14
SI-6230 Postojna
Tatjana Rant
vodja projekta
Tina Žigon
strokovna sodelavka
Samo Vesel
strokovni sodelavec

Naložbo sofinancira Republika Slovenija iz Proračuna RS za leto 2019–2023 v okviru proračunske postavke PP 180151 – Sklad za nevladne organizacije.