Usposabljanja

Javno nastopanje

24. november 2020 ob 17.00, splet

Imate prireditev in morate pozdraviti občinstvo? Vas vabijo na lokalno televizijo na intervju? Pa vam javno nastopanje dela težave? Komu jih pa ne?

Prijav za delavnico ne sprejemamo več, saj so vsa prosta mesta že zasedena.

Nevladniki smo ponavadi "deklice za vse", tudi javno nastopamo, če je treba. Da boste naslednjič v taki vlogi suverenejši, smo za vas pripravili delavnico javnega nastopanja, ki jo bo vodila Andreja Jernejčič.

Na delavnici boste:

  • spoznali in osvojili veščine dobrega govornika za vse življenje in vse okoliščine;
  • izurili se boste v nastopanju (pred različnimi javnostmi);
  • izvedeli, kakšne so vsebinsko dobre prezentacije in kako se jih dela;
  • odpravili strah in tremo pred nastopanjem pred kamero;
  • se naučili uspešno odgovarjati medijem.

Delavnica bo potekala zelo praktično, tako da boste vsi od nje odnesli največ, kolikor je mogoče. Tudi zato je število udeležencev omejeno. Udeležba je brezplačna, prijave pa so obvezne. Delavnica bo potekala prek spleta. Na dan delavnice boste na elektronski naslov, ki ga boste navedli v prijavi, prejeli povezavo.

Aktivnosti sofinancira Ministrstvo za javno upravo iz Sklada za razvoj NVO v okviru Javnega razpisa za podporno okolje za razvoj nevladnih organizacij 2019-2023. Vsebina izraža mnenje avtorjev in ne predstavlja uradnega stališča sofinancerjev.

 

 

Razpisi


Kontakti

Vilharjeva ulica 14
SI-6230 Postojna
Tatjana Rant
vodja projekta
Tina Žigon
strokovna sodelavka
Samo Vesel
strokovni sodelavec

Naložbo sofinancira Republika Slovenija iz Proračuna RS za leto 2019–2023 v okviru proračunske postavke PP 180151 – Sklad za nevladne organizacije.