Usposabljanja

Od prostovoljca do profesionalca

10. november 2020 ob 17.00, Zoom (splet)

Delo v nevladnih organizacijah večinoma opravljajo prostovoljci. Seveda s tem ni nič narobe, včasih pa bi bilo super, če bi bili za svoje delo plačani oziroma bi organizacije imele tudi koga zaposlenega.

Prijava na dogodek je obveznaPrijava >>

Točno to je uspelo Zavodu ID20. Kot društvo so delovali na področju mladih in bili odvisni predvsem od prostovoljskega dela. S pomočjo razpisov in zagnanih (takrat) prostovoljcev so svoje delovanje profesionalizirali in se uspeli zaposliti.

Zgodbo o uspehu bo predstavil Urban Šlabnik, udeleženci pa boste dobili ideje in informacije, kako profesionalizirati nevladne organizacije.

Delavnica je za udeležence brezplačna, potrebne pa so prijave.

Prijave so obvezne. Udeležba na usposabljanju je brezplačna. Zaradi trenutne situacije bo delavnica izvedena preko spletnega orodja Zoom. Na dan delavnice boste na svoj elektronski naslov prejeli povezavo, s katero boste delavnico lahko aktivno spremljali.

Aktivnosti sofinancira Ministrstvo za javno upravo iz Sklada za razvoj NVO v okviru Javnega razpisa za podporno okolje za razvoj nevladnih organizacij 2019-2023. Vsebina izraža mnenje avtorjev in ne predstavlja uradnega stališča sofinancerjev.

 

 

Razpisi


Kontakti

Vilharjeva ulica 14
SI-6230 Postojna
Tatjana Rant
vodja projekta
Tina Žigon
strokovna sodelavka
Samo Vesel
strokovni sodelavec

Naložbo sofinancira Republika Slovenija iz Proračuna RS za leto 2019–2023 v okviru proračunske postavke PP 180151 – Sklad za nevladne organizacije.