Usposabljanja

Učinkovita pisna komunikacija

12. november 2020 ob 17.00, Zoom (splet)

Učinkovita pisna komunikacija je temelj sodelovanja s partnerji, sponzorji, občinami, pa tudi med sodelavci in s prostovoljci.

Prijava na dogodek je obveznaPrijava >>

Delavnica Učinkovita pisna komunikacija podaja temeljna znanja o pisni poslovni komunikaciji, ki bi jih moral vsak, ki vstopa v proces pisne komunikacije poznati, negovati in nadgrajevati.

Udeleženci delavnice bodo na interaktivni način usvojili osnove učinkovite pisne komunikacije, s katero se vsakodnevno srečujejo v svojem delovnem ali zasebnem življenju. Na delavnici bomo spoznali splošna pravila pisne komunikacije in zgradbo najpogostejših dopisov. Odgovorili bomo na slovnična in pravopisna vprašanja, ki se nam pogosto porajajo ob pisanju, izvedeli, kako si pomagati s spletnimi priročniki in slovarji, ter svoje znanje utrdili na primerih iz prakse.

Prijave so obvezne. Udeležba na usposabljanju je brezplačna. Zaradi trenutne situacije bo delavnica izvedena preko spletnega orodja Zoom. Na dan delavnice boste na svoj elektronski naslov prejeli povezavo, s katero boste delavnico lahko aktivno spremljali.

Aktivnosti sofinancira Ministrstvo za javno upravo iz Sklada za razvoj NVO v okviru Javnega razpisa za podporno okolje za razvoj nevladnih organizacij 2019-2023. Vsebina izraža mnenje avtorjev in ne predstavlja uradnega stališča sofinancerjev.

 

NVO Dogodki

 

Razpisi


Kontakti

Vilharjeva ulica 14
SI-6230 Postojna
Tatjana Rant
vodja projekta
Tina Žigon
strokovna sodelavka
Samo Vesel
strokovni sodelavec

Naložbo sofinancira Republika Slovenija iz Proračuna RS za leto 2019–2023 v okviru proračunske postavke PP 180151 – Sklad za nevladne organizacije.