Prireditve

Po-stoj-na živi ulici in Tržnica NVO 2024

8. september 2024 ob 15.00, Postojna

Tudi letos vas vabimo k sodelovanju na naši Po-stoj-na živi ulici Tržnici NVO in športnih idej.

Prijava na dogodek je obveznaPrijava >>

Spet si lahko obetamo pestro tržnico z zanimivim dogajanjem, h kateremu lahko pomembno prispevate tudi vi z vašo predstavitvijo in aktivnostmi. Organizacije vabimo, da se nam pridružite in na Tržnici, ki bo potekala v nedeljo, 8. 9., od 15. ure dalje po Postojni, predstavite svoj program.

Z vašim aktivnim sodelovanjem pri pripravi različnih dejavnosti za otroke, mladino in odrasle bomo uspeli pripraviti Tržnico, ki bo  razgibana in zanimiva za vse obiskovalce. Tudi letos bomo dogodek izkoristili za promocijo prostovoljstva, zato so dobrodošle aktivnosti, s katerimi boste nagovarjali nove prostovoljce in jim predstavili svoje delo. Bolj bo pestro, bolj bo zanimivo in naša Tržnica bo spet enkraten dogodek za vse okuse!

Lokacijo vaše stojnice vam bomo sporočili v tednu pred dogodkom, vsekakor pa nam ob prijavi sporočite tudi, kakšne aktivnosti boste izvajali in kakšne so vaše potrebe za izvedbo teh aktivnosti.

Udeležba na Tržnici bo tudi letos za nevladne organizacije in regionalne ustvarjalce brezplačna, tistim, ki na stojnici potrebujete elektriko, pa bomo zaračunali strošek elektrike v višini 5 €. Na podlagi izkušenj prejšnjih let uvajamo tudi plačilo stojnice v višini 50 € za tiste prijavljene, ki se Tržnice ne udeležijo in svoje odsotnosti ne javijo vsaj dva dni pred dogodkom.

Ker je število razpoložljivih stojnic omejeno, Vas prosimo, da se k udeležbi na dogodku prijavite. Prijave sprejemamo prek obrazca na povezavi do 20. avgusta 2024.

Veselimo se ponovnega sodelovanja z vami!

Aktivnosti sofinancira Ministrstvo za javno upravo iz Sklada za razvoj NVO v okviru Javnega razpisa za sofinanciranje razvoja podpornega okolja za nevladne organizacije 2023-2027.

Spremljajte nas na Facebooku!

NVO Dogodki

 

Aktualni razpisi


Kontakti

Sedež: Vilharjeva ulica 14 Pisarna: Veliki Otok 44b 6230 Postojna
Tatjana Rant
vodja projekta
Tina Žigon
strokovna sodelavka
Samo Vesel
strokovni sodelavec

Naložbo sofinancira Republika Slovenija iz Proračuna RS za leto 2019–2023 v okviru proračunske postavke PP 180151 – Sklad za nevladne organizacije.