Prireditve

PO-stoj-na živi ulici in tržnica NVO 2020

6. september 2020 ob 15.00, Postojna

Regijsko stičišče BOREO tudi letos prvo nedeljo v septembru predvidoma pripravlja dogodek Po-stoj na živi ulici, v okviru katerega bomo izvedli Tržnico nevladnih organizacij.
Dogodek se bo predvidoma odvil v nedeljo, 6. 9. 2020, med 15.00 in 20.00.

Prijava na dogodek je obveznaPrijava >>

 

Vabimo Vas, da se nam pridružite in širši javnosti predstavite svojo organizacijo in vaše dejavnosti. Tako kot lani se bo pestro dogajanje odvijalo na številnih prizoriščih v središču Postojne.

Kot prejšnja leta bodo stojnice tudi letos na Tržaški ulici namenjene predstavitvi različnih nevladnih organizacij in storitev, na Trgu padlih borcev bodo stojnice s hrano in pijačo, na Titovem trgu pa bodo stojnice namenjene predstavitvi športnih društev. Na Titovem trgu je prostor omejen, tako da bodo stojnice namenjene res le predstavitvi, ne pa športnim igram. Športne igre bodo potekale na parkirišču Ljudske univerze Postojna (košarka, hokej) in na parkirišču za Občino Postojna (nogomet). Prosimo za razumevanje.

Ker je število razpoložljivih stojnic omejeno, Vas prosimo, da se k udeležbi na dogodku prijavite. Prijave sprejemamo prek obrazca do 30. avgusta 2020.

Veselimo se ponovnega sodelovanja z vami!

S spoštovanjem,
ekipa Boreo

NVO Dogodki

 

Aktualni razpisi


Kontakti

Sedež: Vilharjeva ulica 14 Pisarna: Veliki Otok 44b 6230 Postojna
Tatjana Rant
vodja projekta
Tina Žigon
strokovna sodelavka
Samo Vesel
strokovni sodelavec

Naložbo sofinancira Republika Slovenija iz Proračuna RS za leto 2019–2023 v okviru proračunske postavke PP 180151 – Sklad za nevladne organizacije.