Aktualno

[KORONA] Pregled veljavnih predpisov v času koronavirusa še bolj pregleden

10. maj 2021

Povezava do vira: https://www.cnvos.si/novice/2795/korona-pregled-veljavnih-predpisov-v-casu-koronavirusa-se-bolj-pregleden/

Za lažjo organizacijo dela in lažje iskanje ukrepov, ki (še) veljajo, so v CNVOSu na spletno stran NVO v času koronavirusa poleg pregleda najbolj relevantnih ukrepov za nevladne organizacije dodali tudi seznam vseh trenutno veljavnih aktov, ki določajo ukrepe na področju preprečevanja širjenja epidemije koronavirusa. Tako boste z dvema klikoma vedno na tekočem.

Pregled vseh veljavnih aktov, vključno z vsemi sprejetimi spremembami, je dostopen na njihovi podstrani NVO v času koronavirusa v zavihku Omejitve in drugi ukrepi vlade RS za zajezitev bolezni covid-19: kaj je dovoljeno in kaj ne? – Seznam veljavnih predpisov.

Dodali smo tudi poglavje Poslovanje z organi, kjer lahko poiščete informacije o poslovanju z upravnimi enotami, sodišči in drugimi organi, ki so pomembni za vaše delovanje.

Spremljajte nas na Facebooku!

NVO Dogodki

 


Kontakti

Sedež: Vilharjeva ulica 14 Pisarna: Veliki Otok 44b 6230 Postojna
Tatjana Rant
vodja projekta
Tina Žigon
strokovna sodelavka
Samo Vesel
strokovni sodelavec

Naložbo sofinancira Republika Slovenija iz Proračuna RS za leto 2019–2023 v okviru proračunske postavke PP 180151 – Sklad za nevladne organizacije.