Aktualno

Od 10.9.2020 lahko oddate zahtevek za izplačilo subvencije za skrajšani polni delovni čas

7. september 2020

Povezava do vira: https://www.cnvos.si/novice/2589/od-cetrtka-lahko-oddate-zahtevek-za-izplacilo-subvencije-za-skrajsani-polni-delovni-cas/

Nevladne organizacije, ki ste svojim zaposlenim odredile delo s skrajšanim delovnim časom, boste lahko od 10. septembra oddale prva zahtevka za izplačilo subvencije.

Zahtevek lahko oddajo le tiste nevladne organizacije, ki so že podpisale pogodbo o dodelitvi subvencije z Zavodom RS za zaposlovanje (na podlagi  izdanega sklepa o pravici do subvencioniranja skrajšanja polnega delovnega časa).

Predložitev zahtevkov za junij in julij bo možna na portalu za delodajalce predvidoma od 10. septembra od 12. ure dalje.

Zavod RS za zaposlovanje bo vaš zahtevek potrdil le v primeru, da ste pri FURS-u oddali tudi obrazce iREK za posamezen mesec za vse tiste zaposlene, za katere želite uveljavljati subvencijo.

Več o odreditvi dela s skrajšanim delovnim časom si lahko preberete na https://www.cnvos.si/novice/2540/delno-subvencioniranje-skrajsanja-polnega-delovnega-casa/

 

Spremljajte nas na Facebooku!

NVO Dogodki

 


Kontakti

Sedež: Vilharjeva ulica 14 Pisarna: Veliki Otok 44b 6230 Postojna
Tatjana Rant
vodja projekta
Tina Žigon
strokovna sodelavka
Samo Vesel
strokovni sodelavec

Naložbo sofinancira Republika Slovenija iz Proračuna RS za leto 2019–2023 v okviru proračunske postavke PP 180151 – Sklad za nevladne organizacije.