Usposabljanja

Orodja za delo z mladimi

25. februar 2021 ob 17.00, Splet

Delo z mladimi naj bo zanimivo in popestreno, zato je pomembna uporaba več orodij. V digitalnem času pa so ravno različna orodja način, da pristopimo k mladim. Na delavnici bomo predstavili Zoom srečanja, Mentimeter, orodja za refleksijo, Padlet, Kahoot, Discord, Among us, Jamboard, posvetili pa se bomo tudi orodjem, ki jih lahko uporabljamo v živo.

Prijava na dogodek je obveznaPrijava >>

Kako se skozi ta orodja približati mladim in kako jih na ta način lažje vključevati, nam bo na delavnici predstavila Maja Drobne.

Udeležba na delavnici je brezplačna, prijave pa so obvezne. Delavnica bo potekala prek spleta. Na dan delavnice boste na elektronski naslov, ki ga boste navedli v prijavi, prejeli povezavo.

Aktivnosti sofinancira Ministrstvo za javno upravo iz Sklada za razvoj NVO v okviru Javnega razpisa za podporno okolje za razvoj nevladnih organizacij 2019-2023. Vsebina izraža mnenje avtorjev in ne predstavlja uradnega stališča sofinancerjev.

 

NVO Dogodki

 

Aktualni razpisi


Kontakti

Sedež: Vilharjeva ulica 14 Pisarna: Veliki Otok 44b 6230 Postojna
Tatjana Rant
vodja projekta
Tina Žigon
strokovna sodelavka
Samo Vesel
strokovni sodelavec

Naložbo sofinancira Republika Slovenija iz Proračuna RS za leto 2019–2023 v okviru proračunske postavke PP 180151 – Sklad za nevladne organizacije.