Usposabljanja

Digitalni marketing

5. november 2020 ob 17.00, Zoom (splet)

Realnost, v kateri smo se znašli zaradi novega koronovirusa, je še dodatno potrdila
pomembnost digitalnega marketinga za vsa podjetja, vladna in nevladna, velika in
majhna, produktna in storitvena, za njihovo dolgoročno preživetje in uspeh.

Prijava na dogodek je obveznaPrijava >>

Znanje digitalnega marketinga lahko nevladnim organizacijam pomaga pri uspešnejši predstavitvi organizacije na spletu, pri trženju storitev organizacije, kot tudi pri nagovarjanju novih članov, prostovoljcev in še marsikje.

Nevladne organizacije redko lahko investirajo v strokovnjake za digitalni marketing, pogosto se lahko zanesejo le na svoja znanja in kompetence. Dobra novica je, da za promocijo svoje nevladne organizacije lahko veliko naredimo sami, tudi če smo začetniki v marketingu in pri tem uporabljamo le brezplačna spletna orodja, vedeti moramo le, kje in kako začeti.

Delavnico bo vodila Maja Lapajne, ki nam bo predstavila (predvsem brezplačne) možnosti za predstavljanje naših organizacij na spletu in oglaševanje naših dogodkov in dosežkov.

Prijave so obvezne. Udeležba na usposabljanju je brezplačna. Zaradi trenutne situacije bo delavnica izvedena preko spletnega orodja Zoom. Na dan delavnice boste na svoj elektronski naslov prejeli povezavo, s katero boste delavnico lahko aktivno spremljali.

Aktivnosti sofinancira Ministrstvo za javno upravo iz Sklada za razvoj NVO v okviru Javnega razpisa za podporno okolje za razvoj nevladnih organizacij 2019-2023. Vsebina izraža mnenje avtorjev in ne predstavlja uradnega stališča sofinancerjev.

 

NVO Dogodki

 

Razpisi


Kontakti

Vilharjeva ulica 14
SI-6230 Postojna
Tatjana Rant
vodja projekta
Tina Žigon
strokovna sodelavka
Samo Vesel
strokovni sodelavec

Naložbo sofinancira Republika Slovenija iz Proračuna RS za leto 2019–2023 v okviru proračunske postavke PP 180151 – Sklad za nevladne organizacije.