Aktualno

Čez planke na Koroško

11. oktober 2017

Pozdravljeni,
na povabilo kolegov iz koroškega Regijskega stičišča za nevladne organizacije Korociv, Vas vljudno vabimo, da se nam pridružite na strokovni ekskurziji po prelepi Koroški, kjer si bomo lahko ogledali primere dobrih praks s področja sociale, krožnega gospodarstva, turizma, socialnega podjetništva, nevladnih organizacij...), za katere menimo, da lahko vzpostavimo tudi morebitne možnosti za sodelovanje na različnih projektih.
Strokovna ekskurzija bo 18.10.2017 z odhodom ob 7. uri zjutraj

Vabilo na delovni obisk »Čez planke« na Koroško

Koroška obsega območje treh dolin – Mežiške, Dravske in Mislinjske ter treh pogorij – Pohorja, Karavank in Savinjskih Alp, ki dajejo pokrajini pečat samosvoje prvobitnosti in čvrstosti. Ponaša se z enkratno naravno in kulturno krajino in ljudmi.  Je pa tudi ena najstarejših slovenskih industrijskih regij. Danes skušamo rezultate dela knapov, pavrov, oglarjev, flosarjev, tesarjev in kovačev vtkati v kar najbolj pristen in živ prikaz te naše pomembne dediščine.

Ker je sodelovanje in povezovanje dandanes ključnega pomena za boljše delovanje organizacij in dobrobit lokalnega prebivalstva smo za vas pripravili ogled nekaterih od mnogih primerov dobrih praks, na katere smo ponosni.  Zato vas vljudno vabimo, da se nam pridružite

v sredo, 18.10.2017  od 10.30 ure dalje

in nam dovolite, da vam predstavimo košček naše lepe regije, ki ga bomo oplemenitili s prikazom primera dobrih praks s področja ekologije, turizma, mladinskih dejavnosti, medgeneracijskega sodelovanja in socialnega podjetništva, ter krožnega gospodarstva.

Vsi, ki se vam zdijo tematike privlačne in iščete bodoče partnerje, hkrati pa združite prijetno s koristnim, vas vabimo, da se prijavite najkasneje do 16.10.2017 naši kolegici na Boreu:   Ani Širca, 041 578 131, ali po e-pošti: ana@boreo.si.


Veselimo se srečanja z vami.

Do snidenja, Vas lepo pozdravljamo.

Ekipa Korociv


Se vidimo na Koroškem!
 

Spremljajte nas na Facebooku!

NVO Dogodki

 


Kontakti

Sedež: Vilharjeva ulica 14 Pisarna: Veliki Otok 44b 6230 Postojna
Tatjana Rant
vodja projekta
Tina Žigon
strokovna sodelavka
Samo Vesel
strokovni sodelavec

Naložbo sofinancira Republika Slovenija iz Proračuna RS za leto 2019–2023 v okviru proračunske postavke PP 180151 – Sklad za nevladne organizacije.