Aktualno

Partnerstvo za spremembe

12. september 2017

Povezava do vira: www.partnerstvozaspremembe.si

Partnerstvo za spremembe, inovativna platforma sodelovanja med zaposlenimi v slovenskem javnem in zasebnem sektorju (www.partnerstvozaspremembe.si), se nadaljuje v 4. krog in odpira svoja vrata kar najširšemu krogu družbe.

Ministrstvo za javno upravo priložnost za sodelovanje ponuja vsem, ki prepoznavajo pomen odgovornosti, inovativnosti in sodelovanja. Tokrat iščejo izzive, katerih rešitev bi povečala kakovost življenja in izboljšala poslovno okolje v Sloveniji.
Resnično si želijo, da bi se jim pridružili tudi vi. Prepričani smo, da bodo domišljene rešitve prinesle nove priložnosti. Vsi skupaj se bomo učili sodelovati na drzen in igriv način ter ob tem nizali pozitivne učinke za Slovenijo. Zato si želijo, da bi se pri reševanju izzivov povezalo čim več ljudi, saj lahko meje premikamo le skupaj.
Upamo, da boste sprejeli izziv in se nam pridružili, saj bomo tako skupaj krepili Partnerstvo za spremembe in dokazali moč sodelovanja. 

Spremljajte nas na Facebooku!


Kontakti

Sedež: Vilharjeva ulica 14 Pisarna: Veliki Otok 44b 6230 Postojna
Tatjana Rant
vodja projekta
Tina Žigon
strokovna sodelavka
Samo Vesel
strokovni sodelavec

Naložbo sofinancira Republika Slovenija iz Proračuna RS za leto 2019–2023 v okviru proračunske postavke PP 180151 – Sklad za nevladne organizacije.